Despre noi

Încă din 2015, Petroleum Safety Solutions oferă soluții și echipamente de protecție pentru industrie, fiind partener oficial al liderilor mondiali în echipamente și soluții de siguranță.

Produsele noastre vă ajută lucrătorii să ajungă în siguranță acasă, oferind echipament de protecție pentru cap, corp și picioare, de la căști de protecție la mănuși de transport. Avemhaine de lucru ignifuge, electroizolante, încălzitoare de corp, chimice și de unică folosință, jachete impermeabile; mănuși de impact, sudură, piele, produse chimice și cu frânghie căști, ochelari, urechi și protecție respiratorie, scuturi faciale; accesorii precum genți, hamuri, curele, trepiede, echipamente de salvare, frânghii și cabluri, și chiar scări.

De asemenea, oferim echipamente și soluții pentru telecomunicații, construcții, transport și aviație, apărare, utilități, energie convențională, energie eoliană, auto, dar și pentru incendiu și salvare etc.

Proiectele noastre includ sisteme de salvare verticale și orizontale, inspecții de salvare și balustrade.

La Safety Academy – Centrul nostru de lucru la înălțime, oferim cursuri specifice și cursuri special concepute pentru persoanele care lucrează la înălțime.

Oferim dezvoltare Lockout-Tagout, pentru blocarea și etichetarea energiilor periculoase din industrie.

„Echipamentele de protecție își arată adevărata calitate atunci când cei care le folosesc sunt conștienți că vor ajunge acasă la familiile lor, întregi și liniștiți. Suntem dedicați și lucrăm zilnic pentru a ridica standardele de siguranță și pentru a oferi cele mai bune soluții.

Iordoc Virgil – Director General